Våra tjänster

Våra tjänster

Klarvik är en totalleverantör inom aluminium, med ett brett utbud av tjänster.

  • Konstruktion: Vi förverkligar kundens idéer.
  • Produktion: Flexibel och högt automatiserad produktion.
  • Bearbetning: Vi har helheten under ett tak.
  • Ytbehandling: Anodisering och lackering av aluminiumkomponenter.
  • Packning/leverans: Vi packar och levererar enligt kundens önskemål
  • Lagerhållning: Vi tillverkar och lagerhåller utifrån kundens prognoser.
    Det innebär att vi kan leverera i precis rätt tid, direkt från hyllan ut till kund. På så sätt optimerar kunden sina inköp och behöver inte hantera något eget lager.

Vi förverkligar dina idéer

- från prototyp till färdig produkt

Utveckling kräver att man tänker i nya banor. På Klarvik möter du engagerade medarbetare som kan aluminium och som snabbt kan bedöma möjligheter och lösningar kopplade till kundens unika behov. Ju tidigare vi kommer in i processen, desto snabbare kan vi hitta fram till en bra lösning. Det blir dessutom ofta både billigare och bättre om vi kan bidra med vår expertis redan i utvecklingsfasen.

Vi är vana att ställas inför krävande utmaningar. Vår breda kompetens och långa erfarenhet gör att vi kan tillgodose de mest skiftande behov. Det kan handla om att producera eller förädla befintliga produkter. Det kan också handla om att utveckla helt nya, kundanpassade lösningar. Den gemensamma nämnaren är aluminium, ett mångsidigt material med många fördelar.

Diskutera gärna dina idéer med våra konstruktörer. Det kan vara lösa tankar, grova skisser eller färdiga ritningar. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen.

Teknik i framkant ger bättre priser och högre kvalitet

På Klarvik har vi investerat i en avancerad och effektiv maskinpark som håller produktionen rullande dygnet runt. Den höga automationsgraden ger oss en rad fördelar. Med en stabil och kostnadseffektiv produktion kan vi hålla jämn och hög kvalitet, även i mycket stora volymer. Vi har också flexibiliteten att köra och leverera optimerade batcher till våra kunder och vi kan snabbt ställa om mellan olika jobb.

De flesta robotcellerna konstruerar och bygger vi själva. På så sätt håller vi investerings- och driftskostnaderna på en låg nivå, vilket ger lägre timpenning i maskinerna. Alla dessa fördelar kommer naturligtvis våra kunder tillgodo i form av bättre service, högre kvalitet och småländska priser.

En stabil partner hela vägen

Som totalleverantör är Klarvik en samarbetspartner att räkna med i alla led. Från idéstadie till produktion, lagerhållning och leverans. Vi kombinerar vårt breda utbud av tjänster med snabbfotade och kundanpassade lösningar. För många kunder är det en fördel att ha en komplett leverantör att vända sig till. En kontaktyta skapar tydlighet och det är lättare att ha kontroll över alla delar i produktionskedjan.

Vi tror att en öppen dialog och ett ömsesidigt förtroende är det bästa sättet att bygga framgångsrika samarbeten. Testa oss gärna. Med Klarvik har du en stabil partner hela vägen.