Bearbetning

Bearbetning

BEARBETNING MED PRECISION

På Klarvik utför vi alla typer av bearbetning av aluminiumdetaljer. Vår högt automatiserade produktion, med ett flertal moderna flerops-maskiner, har kapacitet att köra stora serier med mycket hög precision. Hela utbudet av tjänster samlade under ett tak gör oss till en flexibel och kostnadseffektiv leverantör.

Leveranssäkerhet

Reklamationer snitt

Kundnöjdhet

Allt inom aluminiumbearbetning

Klarviks kompletta utbud av tjänster inom bearbetning omfattar fräsning, svarvning, stansning, falsning, svetsning, gängning och kapning. Vi utför också efterbearbetning som tvättning, blästring, trumling och gradborstning. Med vår avancerade mätutrustning från Wenzel kan vi även erbjuda mycket noggrann kontrollmätning av produkterna.

Hög automatiseringsgrad

På Klarvik ligger vi långt framme tekniskt. Vårt mål är att ligga i framkant och vi håller oss hela tiden uppdaterade med den senaste tekniken. Det innebär kontinuerliga investeringar i vår maskinpark för att vi ska vara så effektiva som möjligt i produktionen. Tekniknivån gör oss till en konkurrenskraftig och långsiktig samarbetspartner.

One stop shop

Som totalleverantör inom aluminium är Klarvik en “one stop shop”. Vi kapar flera steg i kedjan genom att lösa hela processen från bearbetning till anodisering och leverans av monteringsfärdiga aluminiumdetaljer. Flexibiliteten i produktionen gör att vi snabbt ställer om mellan olika körningar, något som kommer kunden tillgodo i form av bra priser och snabba leveranser.

Erfarenhet är bara förnamnet

På Klarvik har vi lång erfarenhet från aluminiumbranschen och vår placering mitt i aluminiumriket är en tillgång. Många av våra medarbetare har arbetat med aluminium på olika sätt under större delen av sin yrkeskarriär. Vi kan materialet och har både verktygen och kompetensen att förädla det i alla former. Vår styrka är framförallt komplicerade detaljer i stora och mellanstora volymer.

Eftersom vi har all kompetens i huset utför vi alla moment själva. Vi har konstruerat våra egna robotceller för att få dem precis som vi vill ha dem. Vi tar fram fixturer till våra maskiner och konstruerar tillbehören till våra robotar. För dig som kund innebär detta snabba uppstarter och kostnadseffektiva produktioner.

Stabila processer

På Klarvik är vi uppskattade för vårt strukturerade arbetssätt och våra stabila processer. Vi ligger långt framme i vårt kvalitetsarbete och är certifierade enligt ISO9090. Produktionen är effektiv och driftsstörningar extremt sällsynta.

Med hjälp av smarta lösningar och ett rejält mått av småländsk klurighet ser vi till att kunden alltid får så optimala lösningar som möjligt. Det gör oss till en leverantör att lita på i alla lägen.

Material med möjligheter

Vi vet att många fler saker skulle kunna tillverkas i aluminium, som både är ett lätt och starkt material. Kontakta ossom du vill prata möjligheter. Du kan också läsa mer om fördelarna med aluminium här